pondělí 20. února 2012

Čekání na pejska



...moc dobře vím, jaké to je čekat na vysněného pejska. Prvního pejska jsem dostala nečekaně, byl to dáreček k narozeninám, zatím nejkrásnější v životě. I když už se mnou není, navždy zůstane nejkrásnějším, jedinečným zlatíčkem. Na dalšího pejska už jsme čekali dlouho, dva roky, řekla bych, a to nepočítám dobu, kdy jsme o tom mít doma pejska přesně tohoto plemene jen snili. Tento miláček mi dělá společnost stále, uklidňuje mě svým stoickým klidem, mnohdy až zdechlostí.

Jak bych tedy mohla odmítnout přání lidí, kteří na svého vysněného společníka zatím jen čekají. Snad tento bulík nezklame a já k němu popřeju, aby to čekání opravdu stálo za to a sen mít pejska patřil jednou mezi sny splněné :-).








Krásný večer :-)

13 komentářů:

  1. Pavlinko je nááádhernýýýý, krásně jsi zachytila jeho podobu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je parádní! Ta podoba je vážně výstižná!!

    OdpovědětVymazat
  3. Pejsek je nádherný, a ten oboječek je dokonalý :-) Taky jsem toužila po pejskovi, a pak přišel tak nečekaně v době, kdy bych si ho nepořídila. A jak jsem ráda, že jí mám! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Preji aby se prani mit pejska brzy splnilo, tenhle zatim urcite prinese moc radosti-je uzasny!

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuju za Bulíčka. Je nádherný a doufám, že udělá přítelovi radost. Mně ji udělal. Moc, moc děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pavlí - bulík jak živý! Bulíky mám ráda, jsou krásní..Švagra bulík Anastáz opustil po krásných 13 letech. Musel už odejít, byl moc nemocný...

    OdpovědětVymazat
  7. Pavlinko, dlouho sem u Tebe nebyla a tady pribulo zasejc tolik krasnych pokladu...Jeee, fsecicko je dokonale, jako vzdy pod Tvym vedenim...papa a krasny vecir....

    OdpovědětVymazat
  8. Bulíček se moc povedl, podoba je opravdu vystižená. Krasny den, Pavla

    OdpovědětVymazat
  9. Tak hroně moc Vám všem děkuju, krásný den, P. :-)

    OdpovědětVymazat