pátek 9. srpna 2013

Recy-utěrky do vlastní kuchyně...

Součástí pár věcí po zemřelé babičce mé drahé polovičky byl mimo několikati balíčků kypřícího prášku do pečiva, ztužovače šlehačky apod. i velký proutěný koš plný nití, gum, špendlíků, druků, jehel a v neposlední řadě bílého ložního prádla ze staré dobré kvalitní bavlny. Ráda ji používám na běžné šití, ale tyto jsem v kombinaci s nadbytečnými polštáři ze sepraného flanelu s drobnou kytičkou použila na ušití recy-utěrek do naší kuchyně. Utěrky stávající, staré několik let si už výměnu žádaly, tak se tvorba nových přímo nabízela.
 
Oživila jsem je
 
pásky z mých oblíbených látek od MODY, kontrastním prošitím v sytě červené barvě a kovovou průchodkou.  
 
 
 
A přiznám se, že se mi líbí mooooc!!!
 
 
Aby to nevypadalo, že šiju jen pro sebe domů, vkládám ještě jeden RR polštářek. Motiv běžícího ridgebacka mám moc ráda a jsem ráda, když se líbí a já ho na polštářky občas na přání maluju.
 

 
A pro dnešek stačí :-).
 
Přeju krásný večer,
 
a já jdu nachystat blog o šitých věcičkách do kameného obchůdku a na Fler. 

6 komentářů:

  1. Pavli, to je luxusní proměna utěrek, škoda s nima utírat nádobí. A ten malovaný ridgeback nemá chybu :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Chcela som napísať to isté, čo Eli predo mnou. Ja by som sa na ne len dívala a nehrozilo by, že by som do nich aj niečo utrela :)

    OdpovědětVymazat
  3. ;-) se tu usmívám Pájo, páč má názor jak holky ... moc povedené ...

    OdpovědětVymazat
  4. No holky, však já tu kupičku utěrek mám pořád srovnanou na lince a ještě jsem nedokázala ani jednu z nich odebrat a stále používám ty staré vyjeté :-)))))

    OdpovědětVymazat
  5. :-D tak teď jsi mne ale fakt rozesmála Pájo ... přesně tohle jsem si myslela, páč přesně bych to tak měla dlouho i já ...

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ich v najhoršom zdedí Elenka :)

    OdpovědětVymazat