sobota 10. srpna 2013

Sázka na sovičky a knoflíky...

Přesněji na Buttons and Blooms by Terri Degenkolb of Whitmisicals...jednu z nejkrásnějších kolekcí látek, co znám.
 
Dlouho mi ležela kupička látek z této kolekce ve skříni a já ji pouze oprašovala. Uvažovala jsem o dece, jenže těch máme doma prostě dost (hlavně, že se chystám na jednu z látek od MODY ...chichi) a na prodej by mi jí bylo líto dát, tak čekaly na svou chvíli. Ta nastala v okamžiku, kdy švagrová začala zařizovat obchůdek se sklem a poprosila mě o našití nějakých věcí na doplnění obchůdku a oživení sortimentu. Šila jsem s rozhodnutím, že pokud se věci neprodají, zařídím si jimi svou vznikající pracovničku (do které mi začátkem příštího týdne dorazí tapety ;-) ), takže ve finále se mi ani nechtěly do obchůdku nosit, protože jsem jim v hlavě již přiřadila místo. Uvidíme, třeba...až bude pracovna hotová...se mi vrátí neprodané zpět. Nebo zkrátka objevím kolekci jinou (myslím, že by to zase tak veliký problém nebyl :-) ) .
 
Vzniklo několik polštářků...
 
 
U těchto jsem využila obrázky z panelu....

 
Kulatá klasika podle Bell....

 
A můj milovaný vzor...tyhle zkrátka miluju :-)

 
Jako další původně rychlovku jsem ušila pár sáčků na poklady podle posledního čísla Love Bellet...měla to být rychlovka, jenže, jak se u "snadných" a rychlých projektů obvykle stává, šila jsem je dloooouho a párala jsem víckrát, než si kdy pamatuju, že bych u šití párala.

 
Ve stejném čísle také oslovila dekorativní kapsička ve tvaru slzy na zavěšení na stěnu apod. a tak vznikly dvě (a budou další, protože dětičky se do nich zamilovaly...a já tedy taky, jen stále přemýšlím, kde je u nás pro ni nejvhodnější místo ;-)

 
Všechny tyto věci najdete zároveň i zde na Fler ,
takže pokud Vás něco osloví, neváhejte nakouknout.
 
Určitě ještě ze zbytků látek přibydou kapsičky, taštičky, jehelníčky a menší a menší věcičky, dokud látky nedojdou :-)))).
 
Krásný víkend Vám všem :-).   

3 komentáře:

  1. Nepřeháníš to s tou iniciativou :o))
    Pavli, máš to jako vždy naprosto luxusní, všecko, všecičko!

    OdpovědětVymazat
  2. krása je to !! taky mám tuto kolekci a nevím jestli bych dokázala dát ji na prodej..je prostě nádherná a ty kasičky z ní jsou perfektní ,..asi taky nalistuji stranu???47LBF a pustím se do ní :-))
    zdravím a přeji krásný den ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Pavlo, je to naprosto úžasná soupravička. Taky bych se s ní nechtěla loučit. Vůbec tady máš spoustu krásných věciček. Ráda se k tobě budu vracet na inspiraci. Přeji krásný víkend Anny

    OdpovědětVymazat