sobota 9. dubna 2011

Mademoiselle Paris - aneb, najdi pět rozdílů :-))

...před časem jsme se sestrou sbíraly body v Tescu, abychom si za zvýhodněnou cenu mohly koupit velkou cestovní tašku Kappa...tašku máme obě a moc dobře mi slouží, když nějak jedu s dětmi. Ale nyní už své děti často vypravuju na jednu, či dvě noci k babičce a scházela mi tedy taška menší, avšak prostorná. Přesně takovou je Mademoiselle Paris. Když ji Elenka zahlídla, výskala radostí jak je krásná a ptala se, zda jí do ní nabalím věci do školy v přírodě. Ušila jsem rovnou dvě, druhou pro sestru, určitě ji časem taky využije :-). Materiál: vzhledem ke skutečnosti, že jsem si zakázala do odvolání nakupovat látky, musela jsem použít co dům dal...hlavní látka je nikdy nepověšený sestřin závěs z Ikei a doplňková látka jsou mamčiny a moje džíny. Popruhy jsou zbytky, co jsem našla (vyšly téměř přesně), vnitřní látka je téměř nikdy nepoužitý povlak na peřinu s motivy jablíček. Taškám schází ušít dlouhý popruh a zpevnění dna (musím dokoupit materiál :-))) ).



12 komentářů:

  1. To snad není ani možný!!!!!!! Látky nemáš, ušiješ to z toho co dům dal, ještě ke všemu dvakrát a co víc, je to krásnýýýýý!!!!!!! Fakt že jo!

    OdpovědětVymazat
  2. Pavlí,
    tak tedy ty jsou!!!
    Jsi fakt neskutečná!! :o))
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a kuk u mě něco máš :o)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to teda ano....klobuk dole je to fantasticke :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky Pavlí,

    vau, smekám, tašky jsou úžasné, tyto jsou opravdu pracné a vzládla jsi hned dvě, jsi neskutečná..

    Pohodový den. Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné ráno, moc děkuju za pochvaly, je to skvělé povzbuzení..taška se podle Belletčineho návodu šije úžasně, hned bych se pustila do další.

    OdpovědětVymazat
  7. Tedy ty jsi rychlik, ja Marinu stale jeste vyhlizim ve schrance a ty uz mas usite dve tasky! Jsou uzasne, sestra bude jiste nadsena:) Pavli, preji krasny tyden, pa, Monika.

    OdpovědětVymazat
  8. Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů, ty jsou nádherné! Jsi hvězda!

    OdpovědětVymazat
  9. Já sotva přečetla marinu a tady už je ušito a ještě dvakrát.Normálně mi spadla braba.Nádhera.

    OdpovědětVymazat
  10. Omlouvám se,chtěla jsem říct že mi spadla brada :-)

    OdpovědětVymazat