sobota 21. ledna 2012

Taštičkování

Půjčila jsem si Belletčin střih na Desiré, kterou jsem ochudila o klopu, protože moc dobře vím, že při rychlém otvírání a hlednání věcí v kabelce by mi překážela a o svých dětičkách ani mluvit nemusím, ty by ji ten magnetek na klopě nedoply nikdy :-).
Použité látky, Kokka.



První jsem se pustila do cestovních taštiček pro své dětičky. Áďa dostal na výběr mezi taštičkou s dinoškama nebo autama, vybral si dinoškovou, já řekla, že bude autková a ušila jsem se scootery :-) ...Elenka pro jistotu nedostala na výběr vůbec :-).







A jako další vznikla tašticka, kterou zahajuju šití menší zásoby věcí na prodej, tak pokud by se někomu líbila, bude výhledově k mání.



Když jsem schovávala při šití deky s pávy chlupaté kraje Echino látek, ani ve snu mě nenapadlo, že se mi budou tak náramně hodit. Asi jsem v duši recyklátor, i když miluju nakupovnání nových látek, ale tyle malé taštičky pro mě mají největší kouzlo při využití zbytků látek, nebo starších materiálů :-). Snad někoho tahle "chlupatka" zaujme.





Krásný den :-)

10 komentářů:

  1. Čtu článek až do konce a zrovna jsem chtěla napsat, že ta chlupatá - z okrajů, mě zaujala nejvíce, ta bude prodaná raz dva! Je skvělá.

    OdpovědětVymazat
  2. všetky sú bohovské, ale chlpatá-strapatá je naj!

    OdpovědětVymazat
  3. ta chlupatá se ti vážně povedla...

    OdpovědětVymazat
  4. jo tak to je paádička ;-) ... povedené, moc povedené a jelikož ujíždím teď na fialovou, tak pro mne nej teď ta poslední

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Pavlínko, chtěla jsem se tě zeptat. Tu vnitřní část jsi nacpala dovnitř tak jak je, nebo jsi sestřihla švy, jak to dělává Bellet u tašek. Protože v tomto návodu to nepíše to sestřihnutí a já měla celkem co dělat to tam nacpat. Děkuji a hezký večer Zuza :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Pavlínko, na mém blogu máš zprávičku :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Taštičky jsou super, moc se povedly, děti jsou určitě rády :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Koukám, jaké máš nádherně vymazlené taštičky a supr cit pro látky. No a chlupatka originální. A vůbec moc se mi líbí Tvůj blog, Pavli. Krásné dny. Lenka

    OdpovědětVymazat
  9. Leni, moc ti děkuju!!
    Krásný den, Pavla.

    OdpovědětVymazat