sobota 4. února 2012

Bez nejmenších pochyb


...musí být z foky každému jasné čím je balónek naplněný...


...kdysi dávno jsem šila balonek pro svou Elenku a sloužil dlouho, myslím že ještě i Adámkovi. Šité balonky jsou fajn, u dětí oblíbené, měkoučké a příjemné na omak. Jen při vyprání vždycky ten náš získal lehce šišoidní tvar, ale i to šlo velice rychle napravit.

Nová Marina Quilt mi balonek připomněla a bylo jasné, co spíchnu neteřince Nelince k svátku. Jak už je jasné z fotek, plnila jsem jej polystyrenovými kuličkami a efekt je super, balonek je lehký, dá se použít na ledacos...roční Nelinka ho dokonce použila vedle polštářku i jako stoleček na piškotky :-).
Určitě se pustím do dalšího, pro koho bude, to netuším, ale on se někdo nakonec určitě najde :-).


-použitý materiál: zbytky českých bavlněných látek, vatelín a polystyrenové kuličky uvnitř.

Krásný podvečer :-)

7 komentářů:

  1. Je moc pěkný, líbí se mi různé motivy látek... kdysi moje děti měly taky takové balonky, ale byly menší, tak akorát do ruky. I když už je to min. 15 let chtějí je znovu, ale větší, aby byly "pod hlavu" :))

    OdpovědětVymazat
  2. Danku, vůbec se tvým dětičkám nedivím, já sama jsem se do něho spokojeně "zabořila" a už jsem uvažovala, že ten druhý si nechám já sama pro sebe :-))

    OdpovědětVymazat
  3. :o))) No jestli ho někdy ušiju, tak je jasný, že si budeme s Máňulou s ním házet přes celý pokoj a trefovat se do kyblíku :o))) Je moc krásný Pavli.

    OdpovědětVymazat
  4. Je moc pěkný. Taky chci dva ušít. Asi na ně střihnu ještě dneska.

    OdpovědětVymazat
  5. Balónek je perfektní, že bych se taky do něj pustila? :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě se do něj pusťte, holky, je to rychlovka a z výsledku radost veliká :-)

    OdpovědětVymazat