neděle 29. dubna 2012

Každý každému kousek 1.kolo

V týdnu jsem si docela pochroumala ukazováček na levé ruce a šití v ruce, kreslení, psaní a velké quiltování nepřichází v úvahu :-(. Vymýšlela jsem, do čeho se pustit, co bych zvládla....a...

...na Galeriimarině před časem holky zorganizovaly fajn akci, která dostala jméno "Každý každému kousek". Skupinky švadlenek se domluvily, našily čtverečky a ty si rozdělily. Jako odměnu každá ze skupinky získala krásný bloček, složený ze čtverečků od několikati marinek, na další zpracování.
Nemohla jsem chybět a zapojila jsem se do devítičlenné skupinky. Na velkou skupinu, která měla několik desítek členů a z jejichž dílků vznikaly deky, jsem neměla bohužel čas.

Můj bloček mi nějakou dobu ležel u mě doma v šuplíku a čekal na dokončení, na takové zpracování, aby měl i praktické využití. Nerada dělám věci "jen tak", potřebuju, ať se dají i využívat. Upřímně ale, ještě při jeho šití jsem si stále nebyla jistá, zda tento sedák do mojí budoucí pracovny někdo někdy využije. O tom, že ano, mě ujistily první vteřiny po jeho položení na zem, kdy se na něm vystřídala Elenka, Áďa i naše štěňátko Chio.

Holky z naší skupinky, nevím, zda tady ke mě někdy chodíte nakouknout. Pokud ano, moc Vám děkuju ;-). (A omlouvám se, za odpárání kliky domečku, dvou pidijojíček kvůli pohodlí při sezení a prošití :-)).







Použité materiály:
- blok z různých bavlněných látek
-látka na doplnění: Secret Garden by Sandi Henderson for Michael Miller
-dno: Ikea lenda plátno

Bellet design pro časopis Marina

Čekám zanedlouho bloček z 2.kola této milé akce, které jsem si taky nemohla nechat ujít :-). Přála jsem si puntíky a puntíky, tak jsem zvědavá...a těším se :-).

Krásný večer a moc Vám všem děkuji za zastavení a za Vaše milé komentáře :-)

10 komentářů:

  1. Pavli, moc Ti děkuji za milý komentík na mém blogu, jsi zlatá:o). Hned mi po Vašich komentářích bylo veseleji. Čmankózní sedák a ta modrá kytičkovaná látka je božííí!!! Majtě sa fanfárově. Páčko Míša

    OdpovědětVymazat
  2. Jezus Pavli, to je krásne, budeš sedieť na spomienkach:-)) papa mojka, pekný dník ♥

    OdpovědětVymazat
  3. tak ten se ti moc povedl. Supr nápad použít je na sedák....krása

    OdpovědětVymazat
  4. No to je skvělá akce a ten výsledek!!!
    Pavlí, koukni, prosím, ke mně do blogu, mám tam překvapení pro Tebe ;-) Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Je prekrásny a Ty si úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  6. no teda ten je !
    Moc krásně jsi čtverečky dotvořila :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Drahá Pavlo, Tvoj blog sa mi veľmi páči a tak som Ti dala ocenenie, máš ho u mňa na blogu...dúfam že poteší, veľmi rada sem chodím s pozdravom M.

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherný sedák a krásné prošití... vypadá moc pěkně! J.

    OdpovědětVymazat