pondělí 3. září 2012

Mantinel pro Terezku

Mantinel do postýlky pro maličkou Terezku jsem šila podle obrázků, které má mít princezna kolem postýlky na stěně. Mantinel je veselý, obsahuje dvě okrouhlé kapsy na hračky a jiné drobnosti,plastickou housenku, poutka a šnůrky a jiné prvky pro stimulaci smyslů dítěte.
Použité materiály: zbytky kvalitních zahraničních látek Výplň: molitan, a bavlněný vatelín

7 komentářů:

  1. Ten je krásný Pavli... ta žába, housenka.... je to úžasné!

    OdpovědětVymazat
  2. mantinel je dokonalý, nádherný, kouzelnýýýýý

    OdpovědětVymazat
  3. Mirjanko, moc děkuju, žádný návod nemám, ale budu šít ještš jeden mantinel, tak když tak napiš, které věci by tě zajímaly a pokud by byly i na druhém mantinelu, tak ti jejich ušití nafotím a pokud ne, tak ti je popíšu mailem, určitě se ozvi, poradím ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za nabídku, budu za jakékoli info vděčná. Jsem totiž šička-začátečnice, ale chtěla bych se do toho pustit. Nakoupila jsem látku, tlustý vatelín a šikmý proužek. Řeším, jestli je lepší vatelín sešít s látkou nebo, podobně jako molitan, jím vyplnit mantinel až po ušití. Také mi není jasné, jestli je potřeba ještě látku zpevňovat vlizelínem. Na netu jsem hledala návod, stačil by jednoduchý, po jednotlivých krocích, ale nic jsem nenašla. Můj mail je mirka.matuskova@email.cz Díky moc ;-)

      Vymazat
  4. Tenhle mantinel je úžasný .. chtěla jsem poprosit jestli bych také nemohla dostat návod jak ho ušít ... Jsem taky jen začátečník, ale chtěla bych to zkusit .. stačí mi jen nějaké základy, zbytek bych si snad domyslela a dotvořila.. :) můj mail je koricova@seznam.cz Mockrát děkuji :)

    OdpovědětVymazat