čtvrtek 14. února 2013

Splátka dluhu...

Dlužím to svému Adámkovi od minulého roku, kdy jsem byla tak zahlcena prací, co za to ani nestála, že jsem mu zapomněla nachystat masku na školkový karneval (ještě dnes mě to mrzí..). Letos, i když pohlcena psaním bakalářky, jsem si školkový karneval pohlídala a Aďkovi masku nachystala...sice chtěl původně "tantosmera", čili transformera,ale po tom, co jsem mu vysvětlila, že z něho skládacího autorobota opravdu udělat nedokážu, byl nadšený z této dinoško-ještěrkovo-dračí čepice :-).

Vždyť dinošky miluje od té doby, co zjistil, že nějací existují.

 

Při šití jsem vyšla ze střihu čepice od Bell.
Ocásek jsem původně zamýslela delší, jenže jsem ho nedopatřením stočila na druhou stranu a tak bylo u délce rozhodnuto :-D :-D.

Krásný večer a dobrou noc :-)

15 komentářů:

  1. Jéé... Pavli je naprosto úžasný!!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko moje milá, děkuju, ty jsi taková má komentářová stálice, ty vždycky taaak pěkně pohladíš :-)

      Vymazat
  2. To je paráda!!!
    Já jsem zrovna včera šila DOminkovi k dračímu ocasu ještě dračí hlavu, ale proti té tvojí je to hodně slabý odvar.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) žádný odvar, pro nás je zase toto už celá maska, vy máte navíc ocas :-)))....já chci vaši fotku!! Adámek k tomu dostal jen zelené tričko a zelené leginy a šupky dupky do školičky :-).

      Vymazat
  3. jeje, tato čiapočka je fakt úžasná ... ocenia to niekedy tí drobci, ked to čo mama šije niekoľko hodín, on bude mať na hlave hoďku v škôlke? ... povinne nosiť doma aspoň týždeň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle asi využití mít bude, už ji má zamluvenou sousedovic dcerka a Adámek si tak často hraje s dinoškama, že nepochybuju o tom, že jim bude stejně jako ráno velet v dinosauří čepici ještě víckrát. :-).

      Vymazat
  4. wou :D krasna je, sikovne rucicky ;)

    OdpovědětVymazat
  5. je krásná a ty jsi nesmírně šikovná a máš úžasnou představivost

    OdpovědětVymazat
  6. Čuky muky Pavli, omlouvám se, že jsem nereagovala na Tvou prosbu, óplně jsem na to zapomněla:o))). Samozřejmě že se možeš inspirovat;-D. Předpokládám, že Tvá kapsička do pokojíčku nebude s kravičkó. Ve Tvém pojetí a s Tvým rukopisem to bude zase óplně inačí parádička. Huž se na ni těším;=)! Jo a kdybys chtěla, tak huž mám naplánován ten čmaněnící víkend s jógou. Budete to 10.-12.květen. Tož kdeby jsi sa chcela zrelaxovat před státnicema, budu moc ráda, když dojedeš. Eště musím urobit plakátky a poslat je do světa. Ináč co by Tě tam čekalo. Každé ránko veselá jóga se mnou, v sobotu večer přijede kamarádka a budou spontální tance, masáže ve dvojicích, další kamarádka tam bude povídat o přirozeném líčení, taky vykláda tarot a no a má maličkost bude eště šít "kapsičku" s drátovaným věšáčkem (drátováníčko tam povede má sestřenice) a v neděli výšlap na Kralický Sněžník:o))). Tož zhruba tak. Prostě tvůrčí ženský víkend plný smíchu, pozitivní ženské energie, snad sluníčka a tepla,... v nádherném prostředí! Maj sa fanfárově drahá moja, boskávám Míša!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boha jeho a já óplně zapomněla Ti pochválit tu epesní čepulu, kterou urkitě ten Tvůj malý drak nebude nosit en na karnevalu;-D!

      Vymazat
  7. To je skvelá maska a Ty si skvelá mama, vynahradila si mu to aj s úrokami ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Bomba, taky budu muset něco stvořit. Karneval máme v úterý!

    OdpovědětVymazat