čtvrtek 2. května 2013

Bydlíme ...řekli by kočičáci :-)

Nešiju, přiznám se, že stále ještě nešiju a když už sednu ke stroji, tak spíš abych ho oprášila, nebo dodělala nějakou dečku pro kočičí kluky. Jinak se učím, státnice se pomaličku (nebo rychle?) blíží a já vyhlásila na šití stopstav, že se budu věnovat studiu. Tak tedy nešiju a učím se (nebo se pokouším?), ale to šití byla tedy větší zábava. A ještě cvičím, ale o tom třeba někdy jindy :-D.
 
Aby to tu úplně nezakrnělo, přikládám aspoň malý důkaz, že průlezka se kočičím klukům opravdu líbí a že můj drahý nestrávil několik hodin, možná i desítek, v garáži zbytečně :-). Až budu mít foťák vložím aspoň fotku kočičí deky na parapet... nenechte se zmást, nezačínám se specializovat na šití pro kočičky, jen na větší projekty pro lidi (a psy chichi) prostě dojde až po státnicích ;-)
 
 


 
Mějte se krásně, děkuji moc za zastavení a kdo si začátkem června vzpomenete, držte mi, prosím, aspoň jednu pěstičku pro štěstí :-)))).
 
Krásný den, Pavla.

3 komentáře:

  1. Ty fotky jsou naprosto dokonalééé, kočičáci mě fakt pobavili, správní mimozemšťani :o))
    A ta myš na péru, to musí být fakt prča je pozorovat!!! Moc seVám ta prolízačka povedla!
    Hezký den, Pavli, .....u nás teda od večera pršííí, sákra!
    Pavlína

    OdpovědětVymazat
  2. Nejste sama, kdo vyhlásil embargo na šicí stroj :-D Jsem na tom úplně stejně! Státnicuju na konci května, tak se teď taky nutím sedět nad učením a do hlavy to nejde a nejde. Místo toho mi tam lítají nápady na patchworkové deky a polštáře :-D
    Tak přeji pevné nervy a vůli ke studiu!!

    OdpovědětVymazat
  3. to je náádhera, ještě že to nevidí Eliška, chtěla by to pro Matýska taky.

    OdpovědětVymazat