sobota 25. května 2013

Pelíšek pro hambářky (tentokrát ne pro naše :-) )

...naši kočičáci na svůj prostornější pelíšek ještě čekají (a pak konečně splním svůj obrovský dluh, kdy jsem už dávno slíbila vložit návod na pelíšek :-( ).
 
Tento pelíšek byl šitý pro maminku našeho naháčka Smokyho a její dva spolubydlící kocourky ...všechny nahaté, hambaté :-).
 
Ta červená barvička jim tak sluší!!
 
Foto by Sandra Lamichová
 
 
Pelíšek se dá roztáhnout na prostorný měkký polštář, ale protože tyhle kočičky si rády hrají na sardinky, tak mám pocit, že to ani nebude potřeba, aspoň jim přes zvýšený okraj nenafouká na ty jejich holé záda :-). Uvnitř je příjemný fleece, protože naháčci milujou deky, dečičky, kožíšky (a kdo vlastně ne :-) ), vyplněný je dutým vláknem, aby byl pěkně měkoučký...z fotek myslím, že se jim v něm líbí :-).
 


Foto by Sandra Lamichová
 
Ještě jednou krásný víkend :-)
a já jdu zas na to učení (bleee).

5 komentářů:

  1. Vypydají úžasně, ještě stále jsem se do něj nepustila .. té naší čičince ...

    OdpovědětVymazat
  2. Pelíšek je nádherný a holkám nahatejm se v něm evidentně líbí :-)) Jsem přesvědčaná, že ta moje psí potvora by ho také ocenila.

    OdpovědětVymazat
  3. Panímámě "hambaté" a jejím ratolestem to v pelíšku od tebe tůůůze sekne :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Holky a milé dámy, moc děkuju, po státnicích se pustím do toho pelíšku pro naše kluky a svatosvatě slibuju návod včetně fotek i rozměrů, omlouvám se, že mi to tak trvá, už jsem ho slibovala několikrát.

    OdpovědětVymazat