neděle 16. října 2011

Peněženka podle Janičky Cingrlata

...na Galerii Marinu chodím moc ráda pro její dobrou atmosféru, kupu lidí se stejnou úchylkou a v neposlední řadě z důvodu, že tam člověk pozná spoustu bezva lidí. Lidí, kteří mají své nápady a nebojí se o ně podělit s ostatními. Jedním z takových bezva lidiček je Cinrglata. Paní, která mi učarovala svou tvorbou pro děti, tak moc typickou dobrými nápady, výraznými barvičkami a oblíbeným vzorem...hvězdičkou. Mé děti už mají od Janičky pastelkovníky...výborná věc na cesty, návštěvy, výlety a ani jednou jsem nezalitovala svého rozhodnutí pastelkovníky koupit přímo od jejich autorky a nikoliv je s jejím svolením sama ušít.

A právě Cingrlata dala na Marinu úpravu peněženky, která spojuje její vlastní prvky a zároveň prvky šití peněženky podle Bellet. Neodolala jsem a musela peněženku vyzkoušet.
Výslekem je malá, skladná peněženka na pár peněz třeba na prochajdy se psem, kdy nechcete, aby Vám drobné lítaly po kapsách. Peněženka má dvě přihrádky na papírové peníze, dvě přihrádky na karty a kapsičku na drobné uravřenou na magnetické zapínání.






Použité látky: Patricie Bravo - Oval Elements a Moda fabrics

Žádné komentáře:

Okomentovat