středa 21. listopadu 2012

Obal nejen na diář

Mám ho hotový již pár dnů, ale čekala jsem, až mi dorazí nejčerstvější fotky dětí, abych mohla dát jejich fotku na zadní stranu obalu, kde mám právě pro ni vytvořené okýnko (a že ty okýnka nesnáším..chichi). Dorazily, to je pravda, ale ve větším formátu, než jsem čekala, takže smůla :-)))). Okýnko je určeno na fotku 9x13cm a je v daném rozměru prošito, aby fotka pěkně držela na místě a nikde se neschovávala.
Na obal jsem použila kombinaci Echina, Kokky, Lecienu, koženky a bavlny i Ikea. Při šití jsem postupovala podle Bellet, která tento obal navrhla pro MQ. Vnitřní stranu jsem pojala jednodušeji, bez okýnka na fotky, protože tyto okýnka v peněženkách apod. nemám ráda (tak nechápu, proč jsem si ho tam ušila :-)). Zachovala jsem místo na diář a pár praktických kapsiček (já je určitě využiju na deníček na poznámky, vizitky...které stále navrhuju a nic..kde je ten stydícísesmajlík...a mám pocit, že ještě pár měsíců mi bude dělat společnost i index (ale fuuuj).
Třešinkou na dortu je pro mě jednoduchá výšivka v kožence na vnější straně. Je podle "monstrhajky" (jak jim říkají naše děti) a kreslil ji čtyřletý Áďa, já jsem si ji jen půjčila (ale o tom jsem již psala v jiném blogu ;-). Pro nás dospěláky, co sledujeme Živé mrtvé, je to prostě holčička-mrtvák :-))) a my doma tuhle Áďovu holčičku prostě milujeme.
Krásný večer a moc děkuju za milé pokojíčkové komentáře, moc pro mě znamenají.

6 komentářů:

  1. Páni, tam se toho vejde, luxusní záležitost :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pavlínko, nějak Ti ty děti rychle rostou! Malá je celá Ty! A obal se též povedl - ostatně jako cokoliv od Tebe! Papa, pěkný den, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, tebe tady tak ráda vidím, jak se daří, ovečko?? Šťastná??

      Vymazat
  3. Pavlí, je nádherný!! A krásné fotky máte, škoda, že se nevejdou ;-)

    OdpovědětVymazat