úterý 25. října 2011

Berta III.

...další Bertička v řadě, nabízí se vyslovit úkol "najdi pět rozdílů mezi Bertou II. a Bertou III." a našli byste. Protože, i když stříhám a šiju ze stejných látek, neumím udělat dvě stejné věci...a nejspíš ani nechci. Látky jsou české výroby a zrovna tyto tři narůžovělé mám nesmírně ráda. Mám pocit, že s narozením dcery před téměř sedmi lety pomalu začala vznikat má závislost na růžové. A i když růžovým barvám dcerka už odrůstá, moje "závislost" na této barvě nemizí.
Tělo je ušito z Ikea Lenda plátna, kterému jsem pro jeho strukuru propadla minulý rok dokonce natolik, že v bílé barvě je použito na spodní stranu Dubnové deky.

Bertička sedí na miniquiltu z krásných látek od Kokky zvaných Echino. Jsou to látky japonské výroby a vyšší ceny :-) napůl bavlněné a napůl lněné, látky, které mají nesmírné kouzlo a neznám skoro nikoho, kdo by se do jeho krásných jasných barev na přírodní lněné "béžové" nezamiloval. Tento miniquilt jsem dostala od kamarádky Barborky a už mám pro něj vybrané místečko na stěně.







...Bellet design pro časopis Marina

2 komentáře: