středa 27. června 2012

Nebát se



...dnes jsem překonala sama sebe, objednala jsem sebe (i dětičky, které doplácely na můj panický strach) k zubaři. A nejen to, díky pobolívajícímu lícu, jsem sedla do auta a dokonce do ordinace i dojela, abych si zub nechala ošetřit. Vím, že je to začátek, příští týden mě to čeká znovu (a asi to teprve to nejhorší), ale tooolik se mi ulevilo. Někteří asi nepochopí, ale ti, co ten urputný strach zažívají taky, určitě ano.

A když jsme u toho strachu :-). Tento způsob šití quiltů z katedrálových okének mě zaujal už dávno před lety, jenže mi připadal až moc složitý a tak jem se do něj nepustila. Až nyní a to i díky Barborce, která mi poslala pár opravdu krásných a nakažlivých fotek těchto hotových dek a taky bezva přehledný postup (zde) , jsem překonala obavy, že to nezvládnu a zkusila jsem to. Vezme si svůj čas a určitě nebude hned a budu muset ještě potrénovat a vychytat mušky, ale jednou ho uřčitě budu mít doma :-).



6 komentářů:

  1. Je to rozprávkovo krásne! Ani neviem, či mám ešte chuť pustiť sa niekedy do tejto deky, lebo už viem, že krajšiu než toto nikdy neušijem :(
    A za zubára sa teším, že si sa prekonala, už aby ste to mali za sebou!

    OdpovědětVymazat
  2. ja tento vzor veľmi nemusím, ale v tejto farebnej kombinácii je úúúúplne fantastickýýýý !!! nádhera !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mi hlava vůbec nebere, to už je šicí vysoká. Máš to nádherné.

    OdpovědětVymazat
  4. teda Pájo ... u nás se tomu říká .. hustýýýýýýýýýý ... je ... bude ... nádherná ... jsi odvaha ... ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. to je náádhera. A ze zubaře mám panický strach, tak chápu.

    OdpovědětVymazat