středa 31. října 2012

Jak budu velká, koupím si koníka...

...snila nejspíš kdysi dávno Elenčina babička a nyní sní nejspíš Elenka. Sedák, který právě vzniká, možná některé holčičce s podobným snem cestu za jeho splněním zpříjemní :-).
A jak jsem dostala tento nápad? To jedna milá dušinka poslala jiné milé dušince využití křížkové výšivky jako obrázku na stěnu. A ta druhá milá dušinka poslala ten nápad mě :-). A já jako správná kopírka už teď obrázek na stěně v budoucím pokojíčku dcerky mám. A napadlo mě předlohu výšivky použít i při šítí :-). Tak co myslíte, byl to dobrý nápad?? :-)))

6 komentářů:

  1. Je to skvělý nápad, už teď vypadá náramně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nápad je výborný, ale netroufám si odhadnout velikost čtverečku. Obdivuji tvoji trpělivost.

    OdpovědětVymazat
  3. Perfektní nápad, mě by to nenapadlo. Hned, jak jsem koníčka viděla, vážně přemýšlím, že bych ušila podobného na polštářek pro svou dceru k Vánocům. Díky za inspiraci. Smím se zeptat na hotovou velikost čtverečku? Krásná práce a prošití nemá chybu, jako vždy!

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, děkuju za pochvalu moc, obvzlášť prošití, to se totiž stále učím :-). Určitě se do toho šití pusť příjde mi to dost efektní a přitom to není tak složité. Stříhala jsem čtverečky 5x5cm, šila na celou patku a výsledný čtvereček má lehce přes 3x3cm. Pěkný večer, P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlo, taky děkuju, úplně mě svrbí prsty, ale ještě tu mám nějaké slíbené resty. Ale vím, že ho zkusím ušít. Hezký večer třeba u šicího stroje :))

      Vymazat