pátek 12. října 2012

Obal na tablet

Dostala jsem tablet. A věděla jsem, že ho musím obalit. Mohla jsem obal koupit, jenže já jsem líná tablet vytahovat pokaždé, když se chci na něm na něco podívat, asi právě z toho samého důvodu stále nemám obal na mobil. A taky...ten holý tablet plný her v nedočkavých dětských rukách...nebezpečné, mooc nebezpečné. A tak vznikl z nedostižného Echina a zelenkavé koženky obal, který mi umožňuje jen oblepit suchý zip a vidět obrazovku, i když zbytek je v relativním bezpečí. Suchý zip lze založit a zalepit tak, aby se při otevřeném stavu nelepil na kalhoty, či jiné oblečení, pokud bude někdo tablet držet na klíně...někdo..že by zase ty moje děti?? :-) Na přední straně klopy jsem ušila kapsu na zip na nejrůžnější placaté :-) maličkosti a drobnosti :-). Uvnitř obalu je klopa, která se založí dovnitř, chrání vrchní stranu tabletu a zároveň ho drží na svém místě, aby neutíkal ven. Také okýnko na přední straně tablet nepustí ven, protože je pevně vystuženo.
V případě, že jste taky líní jako já a potřebujete svůj tablet obalit, klidně napište, nějak to spolu vymyslíme. Krásný večer :-)

12 komentářů:

  1. Pavli, až si jednou tablet koupím, vím kam půjdu s prosíkem o ušití suprového obalu!

    OdpovědětVymazat
  2. Ten je nádhernýýýý! ...a Echino mu teda sákra sluší:))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Páji, tak koukám na ten tvůj obal na tablet a jsem si téměř jistá, že to by bylo pro mne nadlidský výkon. Ježíšek donese 7" tablet - rozměr cca 19,5x12,5cm. Můžu se optat, na kolik by jsi si cenila jeho ušití tvýma geniálníma rukama?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzi, ty jsi milá s těma geinálníma rukama :-))), potěšilo to moc :-). Tablet je v nabídce na Fler http://www.fler.cz/zbozi/obal-na-tablet-dle-vasich-rozmeru-3135991 , pokud bychom se domluvily mailem, pak by cena byla samozřejmě bez provize. Kdybys měla zájem, napiš na mail :-). A díky moc, Pavla

      Vymazat
  4. Naprosto úžasný obal na tablet!! Právě řeším stejný problém. Koupila jsem si tablet, ale na trhu není nic, podle mých představ. Bylo by možné se s vámi nějak dohodnout? Ráda bych také vlastnila nějaký Váš originální výrobek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za pochvalu, obal je možné koupit zde http://www.fler.cz/zbozi/obal-na-tablet-dle-vasich-rozmeru-3135991 , po učinění objednávky se když tak domluvíme na barvičkách a všech ostatních náležitostech. Ještě jednou moc děkuju, Pavla.

      Vymazat
    2. www.fler.cz/zbozi/obal-na-tablet-dle-vasich-rozmeru-3135991

      Vymazat
  5. Zdravím, opravdu moooc krásná práce, jde si objednat takovýhle? kolik za něj? :)děkujii

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, moc děkuji za pochvalu, obal je k prodeji zde: http://www.fler.cz/shop/pavlav-0 , barvy a látky posléze vybírám spolu se zájemcem mailem.
      Moc děkuji za zájem a budu se těšit, pokud se pro obal rozhodnete, s pozdravem Pavla.

      Vymazat
  6. Obal je luxusní. Je možnost nějaký takový ještě koupit?

    OdpovědětVymazat