neděle 11. května 2014

Panenkování - OOAK Rochelle Goyle (pár prvních fotek)

Tohle měl být příspěvek o přízích :-)
...na paruky pro panenky...

ale asi navíc začnu ještě plstit :-))))

Slíbila jsem si, že totiž si každý měsíc z výplaty dopřeju nějakou drobnost týkající se panenek
...nekouřím, nepiju, ani si moc nebužíruju, tak, že si prostě dopřeju malou radost.... 

objednala jsem "pár vzorků", abych věděla, který je jaký a se kterých se mi bude nejlépe lepená paruka (návod např. zde ) nejlépe tvořit. 

Přízi a heboučkou vlnu miluju odedávna 
tak jsem Vám ty jemňoučké uzlíčky a chuchvalečky chtěla zachytit aspoň na fotce. Neustále bych je v ruce přerovnávala jako malý poklad. Zkusila jsem objednat merino, alpaku, divoké hedvábí, velblouda, bambus a nejrůznější jejich vzájemné kombinace. Rozum mi nebere, kolik krásných hnědých odstínů dokáže příroda vytvořit. Objednávala jsem zde  . 


...no pak mě napadlo použít při focení i moji malou vyděšenou Rochelle, která se stala mou testovací jezdkyní a já jsem na ní musela všechno vyzkoušet...nové vlasy, nové oči, nové malování. To všechno díky tomu, že jsem měla doma její náhradní hlavičku, protože jsme Elence měnili u její Rochelle tělo, když se tomu původnímu zlomila noha.  

  

Byla krásná dřív a teď mě dostává svým nádherně vyděšeným výrazem (a už i obě mé děti :-))) ). Přiznám se, že to byl úmysl, takhle ji zachytit a nezklamala mě. Jen jí musím doladit oblečení (které nosím v hlavě) a dekorace a pak to bude úplně podle mých představ.  

  

Při focení jsem v obličeji našla pár chybiček, za které se všímavým omlouvám (a nevšímavým je neřeknu) a slibuju, že je napravím do doby, než jí našiju oblečení. Ale i přes chybičky ji mám ráda a je pro mě velkým úspěchem, že se mi podařilo úspěšně nalepit řasy a poprvé upevnit očka (což byla teda činnost za všechny prachy).

Jako by si říkala: "Bože, co mě to ještě čeká!" 


  

  





Krásný večer a dobrou noc a děkuju všem za nakouknutí. 
P.

5 komentářů:

  1. Ahoj Pavli! :-)
    To jsou nádherné fotky! :-). Jů! Teda přemalba a předělávka Rochelle neskutečně sluší! Sběratelky o mě vědí, že pro tyto melancholické, smutné panenky mám slabost! :-). Je kouzelná a nádherná! :-)
    A vlásky jsi udělala také super! Strašně moc jí to sluší! :-)
    Těším se na další tvé tvoření i na všechny ty doplňky. :-)

    Pavlí měj se krásně! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, moc děkuju, už teď vím, že jí změním pozici očí a po pravdě, mám ráda decentní malování, ale u ní mi tohle výrazné prostě z té ruky vyletělo samo a v tu chvíli jsem věděla, že je pro mě to pravé.
      Děkuju ti moc za pravidelné komentíky

      Vymazat
  2. vypadá bezva, ten její výraz se mi zamlouvá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vexičko, mám podezření, že budeš taky trošku "divná" jako já :-))))))).
      Měj se krásně a děkuju moc

      Vymazat
  3. Rochelle je nádherná a "klubíčka" taky.

    OdpovědětVymazat